Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komplex Janov

20. 4. 2015

Zápasu jsem z objektivních důvodů nebyl přítomen, takže krátce a zprostředkovaně.

Lodivod Martin Kaňák se musel vyrovnat s absencí krajních beků Davida Mutinského a Jirky Staňka, ale také s absencí nejlepšího střelce Vaška Mutinského, zraněného z předchozího vítězného utkání v Sýkořici. Navíc Méďa, laborující s bolavými třísly, začínal na lavici, takže o optimálním složení nemohla být řeč a sestava oproti předchozímu soutěžnímu duelu byla hodně pozměněná.  Soupeř se také musel vyrovnat s absencí zraněného gólmana Kopáčka, ale v úvodu byl lepším mužstvem, nicméně vyrovnali jsme hru a poločas skončil bez branek.

V úvodu druhého dějství otevřel Janov skóre a záhy přidal druhý gól (0 : 2). To byl impuls pro zbavení se nervozity, zlepšení hry a vyvinutí tlaku na soupeřovu branku. Výsledkem bylo snížení z kopačky Kuby Hamouze (1 : 2). Bobíny dokonce srovnal, ale gól nebyl pro ofsajd uznán. Otevřeli jsme hru a Janov do konce utkání zatlačili. Hosté však v posledních deseti minutách potrestali naše chyby dalšími dvěma góly (4 : 1) a porazili naše mužstvo stejným výsledkem jako na podzim na domácím hřišti. Ztrátu v tabulce tak snížili na čtyři body.

Rozhodčí:

Diváci: 70

ŽK: 0 - 0,  ČK: 0 - 0

Branky: J. Hamouz (as. Kindl) - Kinter 2, Rosa, Jelínek

SK Lišany: Paseka – Ledvinka, Chládek, Kindl, Žalud – V. Hamouz, Bagi, L. Řepka, Feher – J. Hamouz, Krůta (46. Medřický)